dilluns, 15 d’octubre del 2018

9 D'OCTUBRE

Com cada any, tota la Comunitat Educativa del CEIP Lluís Vives celebra el 9 d'octubre, coincidint amb les festes del nostre barri, El Llombo.


Les activitats que vam fer durant el matí del dilluns 8 d'octubre són les següents: 


  • ESMORZEM ORXATA I FARTONS: Un any més, hem esmorzat orxata i fartons, tots junts al pati. 
  • CERCAVILA DE L'ALUMNAT D'EDUCACIÓ INFANTIL: Els més menuts del CEIP Lluís Vives participen en una cercavila al voltant dels carrers del barri. L'alumnat de 6é, els acompanyen amb la nostra Batukada. 
  • MURAL COL·LABORATIU COMMEMORANT EL 9 D'OCTUBRE: Tot l'alumnat del centre, des de 3 anys fins a 6é, participa en l'elaboració d'un mural col·laboratiu. Este any, cada alumne ha escrit en una bafarada una paraula que els agrada de la nostra llengua: el valencià. 
  • ARRIBADA DE LA FLAMA, EL REI JAUME I, EL CABET DE JOAN FUSTER, I BALL DELS CABETS: Des del Casal Jaume I d'Ontinyent, cada any, arriba la flama al nostre centre i a més, este any ens ha acompayat el cabet de Joan Fuster i el rei Jaume I. Els nostres alumnes de 6é lligen un manifest a favor de la nostra llengua i ens regalen el ball dels Cabets. 
  • CANÇÓ DE DANI MIQUEL "PARLA VALENCIÀ": L'alumnat de 6é interpreta la cançó amb instruments. Després la ballem tots junts al pati.  

Ací teniu un vídeo amb una recopil·lació de fotos per recordar aquest dia.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada