dimecres, 20 de juliol del 2016

Assemblea escolar

Durant el curs 2015 - 2016 hem encetat un nou projecte a nivell de centre: l'Assemblea escolar. Mitjançant aquest projecte volem donar "veu" als nostres xiquets i xiquetes. A l'entrada de l'escola hem posat tres caixes amb els títols: m'agrada, no m'agrada i m'agradaria.



L'alumnat del centre pot escriure els missatges que vullga i deixar-los en la caixa corresponent. D'aquesta manera, podem conéixer les seues opinions. 
Després de fer el buidatge de les caixes, s'organitza una "Assemblea de representants", on participen dos alumnes de cada classe, des dels 3 anys d'Educació Infantil, fins a 6é d'Educació Primària, moderada per la Directora i la Cap d'Estudis del centre. 

En eixa assemblea, els expliquem que hem estudiat totes les seues propostes, i hem donat resposta a totes. En alguns casos, les seues propostes no es poden dur a terme i els expliquem el per què no es poden fer. Al finalitzar l'assemblea, els representants s'emporten per escrit els acords que hem pres, per a que ho puguen explicar després als seus companys i companyes de classe. 

Pensem que és important conéixer l'opinió del nostre alumnat. 

Ací teniu unes fotos de la primera Assemblea de representants del CEIP Lluís Vives.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada