dilluns, 6 de juny del 2016

Projecte: El circ

Este any, l'alumnat d'Educació Infantil ha tingut la sort de gaudir amb un projecte innovador que han dut a terme al CEIP Lluís Vives els alumnes de 2n del Grau de Mestre en Educació Infantil de l'assignatura: "Organització de l'espai escolar, materials i habilitats docents". Volem donar-li les gràcies a totes i tots i, en especial, a la seua professora, Gloria Gómez
El projecte "El Circ", treballa des de la vessant del treball cooperatiu, que estem treballant a l'escola. 

El projecte consta de dues parts: 


  • Fase de motivació: els alumnes de Magisteri van vindre a l'escola fent una activitat de motivació per a preparar l'activitat final del Circ. Mentre uns alumnes feien els jocs de motivació, les mestres de l'escola feien de col·laboradores per a que els grups, prèviament formats amb l'ajuda de les tutores, pogueren establir els seus rols, el nom de l'equip, etc. 

  • El circ arriba al CEIP Lluís Vives: els alumnes de Magisteri van fer que el Circ arribara al CEIP Lluís Vives. Com va eixir un dia fred i una mica plujós, vam organitzar els diferents "tallers" del circ a la pista coberta. Respectant els equips ja formats, els xiquets i xiquetes anaven passant per tots els tallers. Ho van passar genial!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada