dissabte, 29 d’octubre del 2016

Els espantacriatures

Coneixeu "Els Espantacriatures"?? Segur que tots recordeu quan éreu xicotets i les vostres iaies vos feien por quan no volíeu menjar o no volíeu anar a dormir. Solien dir coses com: "Porta't bé o vindrà l'home del sac".

Els Espantacriatures són personatges valencians, de la nostra terra i alguns també de tradició a Catalunya i les Illes Balears. 

Estaven quedant una mica oblidats, però gràcies a un llibre per als més xicotets escrit per Dani Miquel i Francesc Gisbert, els hem recuperat. El LLibre del que parlem és "La Maria no té por", i al CEIP Lluís Vives l'hem volgut treballar per a que els nostres alumnes puguen recordar i conéixer els Espantacriatures. 




Els alumnes de 4t van voler contar-lo a la resta de classes del centre, i tots van poder gaudir de les històries de Maria, el Butoni, la Quarantamaula, l'Encantada o l'Home del sac, entre d'altres. 




Els passadissos de l'escola han estat acompanyats per aquestos personatges fantàstics tan nostres. I, a més, les portes de les classes de primària han estat decorades amb un dels personatges més característics. 

Voleu veure com han quedat les portes de les classes??




 I ací teniu les fotos del divendres 28 d'octubre. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada